Visgerechten

Afrikaanse vistaart
Chop soy met garnalen
Forel met rendierrookvlees en uien
Garnalen in een roomsausje
Garnalen met honing en sesamzaad
Gebakken forel met amandelen
Gebakken tong en banaan met een pikante saus
Glutenvrije empanada’s met tonijn
Glutenvrije en lactosevrije makreelpaté
Gougère
Goujons van tongfilet met Parmezaanse kaas en broodkruim
Indiase viskokoscurry
Italiaanse visstoofpot
Kabeljauw in Spaanse tomatensaus
Kabeljauw met chilipeper en gele mosterdzaad
Kabeljauw met kruiden
Kabeljauw met peultjes en taugé
Kaneelvisburgers met rozijnen, pijnboompitten en kruiden
Krab beignets
Krabburgers
Kruidige haringpilav
Pasta met zalmreepjes en veldsla
Pittige zalmblokjes met kerrie en groenten
Rijstmie met tonijn
Rijstnoedels met zalm, paksoi en sesamzaadjes
Rode snapper uit Veracruz
Roergebakken pangasius met oestersaus
Roodbaarsfilet met pesto
St.-Jakobsschelpen en shitake roergebakken
Tagliatelle met garnalen in roomsaus
Tilapiafilet in pittige tomatensaus
Tong à la meuniere
Tonijnfilet in Teriyakisaus
Tonijnsteak met salsa arriera
Tonijnstokjes met chermoula
Venetiaans gemarineerde visschotel
Visballetjes
Viscurry met kokos
Vis in Kokosmelk
Vispakketje met regenboogforel
Vispie
Visschotel uit de oven
Vissticks
Visstoofpot uit Goa
Zalmburger
Zalmfilet met warme taugésalade
Zalmkedgeree op de Franse manier
Zalm met saffraan-limoenboter
Zalmmousse
Zalm met aquavitsaus
Zalmtaartjes met krieltjes
Zalm-viscakejes
Zalm-yakitori
Zeebaarsfilets met venkel
Zoete chilinoedels met rivierkreefjes