Glazuursuiker

Dit is bijna hetzelfde recept als de citroenglazuur recept (klik). Hier zit alleen 1 eiwit in en er wordt minder poedersuiker gebruikt. Dit is een basisrecept voor glazuursuiker. Hier kan je altijd nog een smaakje toevoegen, zoals citroensap of vruchtensap of oploskoffie met paar druppels water.

voor 1 taart of cake

Ingrediënten:
100-125 gram poedersuiker
1 eiwit

Voorbereidingstijd: 2-3 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Verder nog nodig: schaal en 2 een kleine schaaltjes

Bereiding:
Doe de poedersuiker en het eiwit in een schaal en meng het goed door elkaar.
Het is klaar als alle klonten opgelost zijn en een gladde sausje hebt.
Schep de glazuur op een taart of cake.
Bron: aangepast recept

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.