Ahornglazuur

Dit is echt een simpel recept om te maken. Je hebt slechts 2 ingrediënten nodig en dat is het. Geen water of wat dan ook. Meten en mengen. De hoeveelheid is trouwens erg makkelijk aan te passen, het enige waar je op moet letten is dat er 10 gram meer poedersuiker gebruikt moet worden ten opzichte van de ahornsiroop. De ahornglazuur smaakt trouwens erg lekker.
voor 1 grote taarten of meer

Ingrediënten:
40 gram poedersuiker
30 gram ahornsiroop

Voorbereidingstijd: 2 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten
Verder nog nodig: schaaltje, lepel

Bereiding:
Doe beide ingrediënten in een schaaltje en meng het goed doorelkaar totdat de poedersuiker
goed is opgenomen door de ahornsiroop en alles klontjes weg zijn.
Bron: aangepast recept – © www.glutenvrijkookhoekje.nl

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.